Kontakt

AKROJOGA – »Upaj si vzleteti«

Aleš:      +386 (0)40/163-503      https://www.facebook.com/ales.hren

Tanja:    +386 (0)31/752-199      https://www.facebook.com/tanja.urankar

Email:   info@akrojoga.com

 

Aleš Hren je Akrojogo odkril po naključju – in se vanjo zaljubil na prvi pogled. 32-letnik je svoje življenje pridno polnil z meditacijo, tečaji masaže, plesom in borilnimi veščinami, Akrojoga pa mu je dala priložnost, da je vsa ta svoja znanja povezal v celoto.

Prvemu poskusu so sledili še mnogi drugi, ki so se razvili v resne treninge ter dodatna izobraževanja o Akrojogi vključno z Dutch acrobatics convention na Nizozemskem.

Januarja 2015 sta s Tanjo uspešno zaključila enomesečno šolanje za učitelje in postala prva slovenska člana mednarodne družine učiteljev http://www.partner-acrobatics.com/teachers.php.

Sedaj bi rad ta znanja delil in predal tudi drugim.

Pokazal vam bo, da so meje našega telesa pravzaprav samo v naših mislih!

Tanja Urankar je dolgoletna plesalka hiphopa, salse in kizombe, ki se je ob prvem stiku z Akrojogo takoj zasvojila. Zato se je udeležila vseh možnih tečajev in izobraževanj, vključno z Dutch acrobatics convention na Nizozemskem. Akrojoga jo je zapeljala z mešanico duhovnosti, odlične telesne vadbe, poglobljenim zavedanjem svojega telesa in predvsem z občutki sreče ob vseh uspešno izvedenih elementih, ki so se ji prej zdeli nemogoči.